Stik z nami
Stik z nami
stik s ERGO
Vam lahko še kako pomagamo?

Tukaj smo za vas.

Pokličite nas 080 60 68

Asistenčna številka
za klice iz tujine:
+386 1 560 65 63

Delovni čas:
od ponedeljka do petka
od 8 h - 16 h


Nezgodno
zavarovanje

Zaščita po vaši meri.

 

ERGO Nezgoda

Nesreča se zgodi lahko zelo hitro, ne glede na to, kako pazljivi smo. In posledic nezgode enostavno ne moremo spregledati. Močno lahko vplivajo na naše življenje in življenje naših najbližjih, zato premislite o tem, kako zavarovati sebe in vaše najbližje pred posledicami in hkrati ohranili življenjski standard, ki ste ga vajeni.

Prednosti nezgodnega zavarovanja

 • širok nabor kritij, kot jih poznajo zavarovanci na najbolj razvitih zavarovalniških trgih,
 • progresivna trajna invalidnost z izplačilom do 400% zavarovalne vsote,
 • doživljenjska renta za nezgodno invalidnost,
 • nadomestilo za zlom kosti,
 • kritje stroškov zdravljenja,
 • kritje stroškov kozmetičnih operacij, ki so potrebne zaradi nezgode,
 • nadomestilo za bolečine.
 • zavarovanje lahko vključuje tudi nezgodno asistenco SOS Nezgoda, ki med drugim nudi nego in pomoč na domu, reševanje oseb, povrne stroške zdravljenja v tujini in vrsto drugih kritij in storitev pomoči po celem svetu.
 • zavarovanje je lahko popolnoma prilagojeno vašim potrebam.
 • kritja veljajo v prostem in v službenem času, kjer- in kadarkoli, doma in po svetu.
 • visoke zavarovalne vsote
 • v zavarovanje se lahko vključi več družinskih članov

Nezgodna kritja

Trajna invalidnost s progresijo 400 %Če je zaradi posledic nezgode nastopila trajna invalidnost, vam zavarovalnica izplača zavarovalnino, ki se določa po progresivni lestvici glede na stopnjo invalidnosti, do največ 4 kratnika zavarovalne vsote, ki ste jo izbrali.
Trajna invalidnost od 20 %Če potrebujete zavarovalno kritje le za hujše posledice nezgode, vam priporočamo cenovno zelo ugodno kritje po katerem vam zavarovalnino izplačamo ob stopnji trajne invalidnosti, ki je višja od 20%.
Doživljenjska rentaČe je zaradi posledic nezgode nastopila trajna invalidnost, višja od 35% , vam bo zavarovalnica ERGO do konca življenja, v vsakem primeru pa vsaj 10 let, izplačevala mesečno invalidsko rento v dogovorjeni višini.
Nadomestilo za zlom kostiZavarovalnica ERGO vam izplača zavarovalno vsoto, ki ste jo izbrali, če utrpite zlom kosti zaradi nezgode.
Nadomestilo za bolečineČe ste bili zaradi nezgode v bolnišnični oskrbi vsaj 10 dni, vam zavarovalnica ERGO izplača znesek, ki ste ga izbrali.
Stroški zdravljenja in kozmetičnih posegovZavarovalnica ERGO vam do izbranega zneska povrne vse nujne stroške zdravljenja in kozmetičnih posegov, ki so posledica nezgode in bi jih sicer morali kriti sami.
Bolnišnični danZa vsak dan, ki ste ga preživeli v bolnišnici zaradi nezgode, vam izplačamo dogovorjen znesek. Za zdravljenje v tujini vam izplačamo dvojni znesek

Asistenca SOS Nezgoda

Z asistenčnimi storitvami SOS Nezgoda vam 24 ur na dan brezplačno organiziramo storitve ter pomoč in krijemo stroške v opredeljenem obsegu v sodelovanju z asistenčnim partnerjem Coris, kjer koli po svetu se nahajate. Med vrsto kritij in storitev med drugim organiziramo in krijemo stroške:

 • reševanja (tudi helikopterskega), če se je nezgoda zgodila v težko dostopnih krajih;
 • gospodinjske pomoči in nege na domu, ter dopolnilno izobraževanje otrok, če zaradi nezgode določenih opravil kot zavarovana oseba ne more opravljati sami;
 • stroške zdravljenja v tujini v višini do 20.000 EUR, ki bi jih sicer morali kriti sami.
Storitve nezgodne asistenceKaj krijemo?Kje?
Prevoz in vrnitev poškodovane osebedejanski stroškidoma in tujina
Stroški zdravljenjado 20.000 EUR po osebitujina
Vrnitev posmrtnih ostankovdejanski stroškitujina
Vrnitev mladoletnih oseb s spremstvomdo 2.000 EURtujina
Obisk sorodnika (v času zdravljenja v tujini)pokriti so stroški prevoza in dveh nočitev/do 70 EUR na nočitevtujina
Finančna pomočvarščina do 5.000 EUR, sodni in upravni stroški do 1.500 EUR, prevajalske usluge do 1.500 EURtujina
Iskanje in vrnitev zavarovane osebedo 500 EUR po osebitujina
SOS - reševanjekritje stroškov do 7.000 EUR po osebi, vključeno je tudi morebitno reševanje s helikopterjemdoma in tujina
SOS - pomoč na domudo 1.500 EUR (nakupovanje, kuhanje, spremstvo, čiščenje, urejanje okolice, varstvo otrok, poučevanje otrok)doma
Splošne informacijepodatki o zdravstvenih ustanova, prenočiščih, restavracijah, agencijah, javnem prevozu, ipd...doma in tujina

ERGO Asistenca - pomembne telefonske številke

Asistenčne storitve so na voljo vse dni v tednu in ko potrebujete pomoč ali informacije, lahko pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 60 68, za klice iz tujine pa smo dosegljivi na +386 1 560 65 63. V obeh primerih izberete opcijo 4.

Splošni pogoji nezgodnega zavarovanja in brošura

Vaša ocena strani

4 16