Stik z nami
Stik z nami
stik s ERGO
Vam lahko še kako pomagamo?

Tukaj smo za vas.

Pokličite nas 080 60 68

Asistenčna številka
za klice iz tujine:
+386 1 560 65 63

Delovni čas:
od ponedeljka do petka
od 8 h - 16 h


Domsko zavarovanje

Odlična zaščita vaše hiše ali stanovanja.

 

Zavarovanje premoženja
na eni polici

Pregledno in razumljivo

Symbol Vertrag

Paketna
ponudba

Preverite prilagodljivost ponudbe

Domska
asistenca

24/7, vse dni v letu

ERGO Dom

ERGO Dom je tukaj, da boste brezskrbno spali: s širokim naborom vam prilagojenih kritij bo poskrbljeno, da bo vaš dom v najboljših možnih rokah. Zaupajte nam.

Obsežen nabor kritij

 • zavarovanje premoženja na novo vrednost,
 • velik izbor kritij,
 • visoke zavarovalne vsote, da ste vedno »na varni strani«,
 • trije paketi med katerimi izberete tistega, ki vam ustreza,
 • prilagodljivost izbranega paketa vašim potrebam,
 • vključenost manjših dodatnih in pomožnih objektov brez doplačila,
 • možnost vključitve prostorov pridobitne dejavnosti,
 • izbira med tremi stopnjami samopridržaja,
 • bonus za zavarovance, ki v preteklem zavarovalnem letu niso imeli škode,
 • nagrajevanje zvestobe z razvrščanjem v bonusne razrede,
 • in veliko dodatnih popustov.

Inovativna kritja

 • Brezplačno zavarovanje novogradnje do enega leta.
 • Z zavarovanjem razlike v zavarovalnem kritju nadgradimo vaše obstoječe zavarovanje doma in opreme z višjimi zavarovalnimi vsotami in dodatnimi kritji, tudi če je obstoječe zavarovanje sklenjeno pri drugi zavarovalnici. Zavarovanje je brezplačno do štirih mesecev, do enega leta pa premija znaša le pet odstotkov premije, ki bi jo obračunali za polno kritje.
  V paketu Standard in Premium so zavarovani tudi predmeti vaših otrok, ki jih imajo s seboj, ko so na študiju in nastanjeni kjerkoli znotraj EU.
 • Po vsakem letu brez škode vam priznamo dodaten bonus v višini petih odstotkov na premijo iz preteklega leta do največ 25 odstotkov v okviru sistema bonus/malus, ki je podoben, kot ga poznate pri avtomobilskem zavarovanju. Z zavarovanjem odkupa prve škode se izognete razvrstitvi v višji premijski razred ob prvi škodi. Po osmih letih brez škode je odkup prve škode brezplačen.
 • odgovornostjo zasebnika zavarovalnica ERGO vsem članom gospodinjstva krije odškodninske zahtevke zaradi škode, ki so jo v vsakdanjem (nepoklicnem) delovanju povzročili tretjim osebam. V Premium paketu je odškodninska odgovornost oseb zavarovana do 300.000 evrov. Zavarovanje se nanaša na vse osebe, ki so v skupnem gospodinjstvu z nosilcem gospodinjstva, ki je naveden na zavarovalni polici. Z izbiro kritja odgovornosti imetnika domače živali ste zavarovani tudi pred odgovornostjo kot imetnik male domače živali.
 • Za primer ropa ste vi in člani vašega gospodinjstva zavarovani po vsem svetu, prav tako tudi za vlom, če se vam zgodi na potovanju ali v vozilu.

Domska asistenca

Storitve domske asistence Kaj krijemo?
Posredovanje koristnih informacijAsistenca pri organizaciji tehničnih storitev, dostop do organizirane mreže ponudnikov tehničnih storitev, informacije o različnih servisnih storitvah, zdravstvenih ustanovah, pooblaščenih serviserjih ipd...
Nujne vodoinštalaterske elektro, ključavničarske, mizarske, steklarske storitve ter storitve inštalaterjev klimatskih in ogrevalnih sistemov, storitve krovca, kleparja in nujna popravila v primeru vlomaKriti so potni stroški in 1 delovna ura izvajalca, vključno s stroški materiala in nadomestnih delov do višine 50 EUR oz. do višine zavarovalnega kritja, če je dogodek krit že v osnovnem zavarovanju.
Organizacija storitve čistilnega servisa in črpanje vodeStroški črpanja, v kolikor gre za zavarovalni primer.
Nujno varovanje bivališčaVarovanje lahko traja do 24 ur.
Napotitev primernih izvajalcev za izvedbo popravilaKadarkoli.
Organizacija in stroški začasne namestitev, vključno s prevozomena nočitev/osebo
Organizacija nadomestnih aparatov in naprav za gospodinjstvoelektro agregat, zamrzovalna skrinja
Asistenca pri vrnitvi zavarovane osebe domov zaradi večje škode na zavarovanem objektu oz. zaradi smrti v družini Kadarkoli.

ERGO Asistenca - pomembne telefonske številke

Asistenčne storitve so na voljo vse dni v tednu in ko potrebujete pomoč ali informacije, lahko pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 60 68, za klice iz tujine pa smo dosegljivi na +386 1 560 65 63. V obeh primerih izberete opcijo 4.

Vaša ocena strani

4 12