Nazaj na pregled

Partnerji ERGO zavarovalnice

Addiko Bank d.d.

Addiko Bank d.d. je del bančne mreže, ki ima ključne trge na Hrvaškem, v Sloveniji, Bosni in Hercegovini, Srbiji in Črni Gori pod skupno krovno družbo Addiko Bank AG, katere sedež je na Dunaju. Njihovo vodilo je grajenje vrednosti za stranke in osredotočanje na pomembne stvari ter neprestano izboljševanje kakovosti storitev v smislu enostavnosti in razumljivosti.

www.addiko.si

Sberbank banka d.d.

Potem ko je skupina Volksbank International (VBI), danes Sberbank Europe AG, februarja 2012 postala del skupine Sberbank, so v lokalni Sberbank banki začeli uvajati korenite spremembe. Predvsem z namenom, da postanejo še modernejša, zanesljivejša in še bolj k strankam usmerjena banka ter ena od pomembnejših bank v slovenskem bančnem prostoru.

Sberbank je ena izmed ekonomsko najuspešnejših finančnih institucij na svetu in vodilna banka v Rusiji z več kot 170-letno tradicijo. Na osnovi lokalnega strokovnega znanja in izkušenj je prva naloga banke, da strankam omogočijo poslovanje v vzhodnoevropski regiji ter postanejo pomemben bančni partner tudi v srednji in vzhodni Evropi.

www.sberbank.si

UniCredit Banka Slovenija d.d.

UniCredit Bank je del skupine UniCredit, ki ji zaupa 25 milijonov strank in je prisotna na 14 ključnih evropskih trgih ter 18 državah drugod po svetu.


www.unicreditbank.si


Vaša ocena strani

5 1